Norme de deviz pentru realizarea lucrarilor utilizand produsele Mexi si Oferte de preturi de la furnizorii de interes national - Septembrie 2018test site
Casele Mexi sunt case la cheie mai ieftine, case care sunt construite pe structuri metalice, produse cu tehnologii inovatoare.

Cu ajutorul unor structuri de rezistență din profile de ultima generație, Casele Mexi reprezintă o alternativă rezistentă la cutremure și construită trainic, pentru a rezista mai multor generații. În această idee, Mexi oferă garanție pe viață pentru fiecare construcție.

Beneficiind de o echipă tânără și dinamică de proiectare, și prin experiența dobândită de-a lungul anilor în proiectarea de modele de case mai ieftine, firma asigură viitorilor clienți garanția unei proiectări realiste, atât din punct de vedere arhitectural cât și al costurilor ulterioare de ridicare a construcției.


Normele de deviz pentru produsele Mexi sunt implementate în programele pentru devize, WinDoc Deviz și Devizonline, și au următoarele coduri: CDs01+, CDs02+, CDs03+, CDs04+, CDs05+.Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro


Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz sau abonamentul Devizonline, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
 

Consultați oferta specială