Norme de deviz pentru produsele Elis Pavaje, pentru Styronit STY 550 Sap si pentru instalatii paratrasnet – CPT PROTECTION - Octombrie 2018test

Elis Pavaje este o companie românească cu o echipă de peste 500 de angajați ale căror eforturi asigură o producție de peste 16.000 mp/zi în patru unități de producție: la Petrești (Alba), Vintu de Jos (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț).  Cifra de afaceri în 2017 a fost de peste 161,2 milioane lei. Compania produce: pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, elemente de tubulatură și cămine precum și alte prefabricate din beton vibropresat.

Un sfert de secol de activitate pe piața de pavaje reprezintă un simbol al muncii constante pe care o depun angajații și al responsabilității pe care o arată clienților. Elis Pavaje acordă astăzi produselor pe care le realizează aceeași atenție de care dădeau dovadă acum 27 de ani când și-au început activitatea, ca o mică afacere de familie. Munca, responsabilitatea și atenția depuse de echipă și parteneri în toți acesti ani a ajutat compania să crească constant, devenind cel mai mare producător de pavaje de pe piața românească.

Codurile normelor de deviz sunt: DE01+, DE02+, DE03+, DE04+, DE05+.

Styronit este o soluție de termoizolație naturală pe bază de perlit expandat cu un grad ridicat de izolare termică și fonică. Mai are în compoziție fibre minerale naturale poroase.

Obiectivele Styronit sunt:
  • Minimizarea consumului de energie termică cu până la 40%;
  • Maximizarea confortului temic;
  • Asigurarea unui bioclimat, fără condens, umiditate excesivă, mucegai, deformare sau pătare a peretului
Șapa termoizolantă naturală, Styronit Sty 550 Șap este un material ușor care se aplică pe planșee, acoperişuri în terasă, podele, balcoane și terase înainte de aplicarea marmurei, gresiei, parchetului din lemn masiv sau laminat.

Codul normei de deviz este: CG63+.

CPT Protection oferă sisteme complete paratrăsnet și soluții de împământare, precum și expertiză de top în alegerea sistemului paratrăsnet.

Codurile normelor de deviz sunt: EG01+, EG02+, EG03+, EG04+, EG05+, EG06+, EG07+, EG08+, EG09+, EG10+, EG11+, EG12+, EG13+.

Normele de deviz au fost elaborate de catre Exenne Technologies SRL, în colaborare cu CPT PROTECTION SRL.

Tariful mediu orar pentru manoperă a fost actualizat conform ultimelor informații furnizate de Institutul Național de Statistică al României (Câștigul salarial mediu brut în luna iulie 2018), iar pentru manopera din domeniul Silvicultură tariful mediu orar a fost actualizat conform grilei de salarizare emisă de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Silvicultură "Marin Drăcea" pentru anul 2018.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz sau abonamentul Devizonline, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultati oferta specială!