Norme de deviz pentru cablare structurata voce-date LITEMOTION SECURITY si Oferte de preturi de la furnizori - Aprilie 2019site_Noutati_CE_Aprilie_2019

Ne bucurăm să vă informăm că am demarat un proiect de cercetare cu Facultatea de Construcții din Cluj Napoca, Universitatea Tehnică pentru elaborarea normelor de deviz pentru Tehnologii Noi. Ne bazăm pe o echipă profesionistă și capabilă să răspundă oricărei provocări primite din partea producătorilor!
Începând cu luna aprilie 2019 veți găsi în baza de date a programelor pentru devize, WinDoc Deviz, DevizOnline și Deviz360, un nou capitol în cadrul colecției ”Tehnologii Noi”- ”E -Lucrări de instalații electrice la construcții” denumit ”CS- Cablare structurată voce date”.
Aceste norme de deviz au fost elaborate de către LITEMOTION SECURITY SRL.


Codurile acestor norme de deviz sunt: ECS01+, ECS02+, ECS03+, ECS04+, ECS05+, ECS06+.
Tariful mediu orar pentru manoperă a fost actualizat conform ultimelor informații furnizate de Institutul Național de Statistică al României  - Câștigul salarial mediu brut în luna ianuarie 2019 - 3771 lei, obținându-se 22,45 lei/oră.
Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!