Norme noi de deviz pentru sistemele Knauf Gips si Oferte de preturi de la furnizori - Iunie 2019Site_Noutati_CE_Iunie_2019_cu imagini

Knauf reprezintă un nume de familie. Curajul pentru viziuni, inovaţii şi investiţii, deciziile rapide şi eficiente, inventivitatea tuturor angajaţilor este exact ceea ce caracterizează Knauf.
Compania a luat naştere dintr-o afacere tradiţională cu gips, iar astăzi produce materiale de construcţii pentru construcţii uscate, plăci Knauf, plăci din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe bază de ipsos pentru tencuieli de interior, precum şi plăci pe bază de ciment AQUAPANEL.

Oriunde s-ar afla compania Knauf promovează un singur lucru: Eficienţa în construcţii.
Noile norme de deviz
implementate se referă la sistemul de finisare (amorse, gleturi, tencuieli).
Codurile acestor norme de deviz sunt: CF56+, CF57+,CF58+,CF59+,CF60+.*

*În baza de date a programelor pentru devize, WinDoc Deviz, DevizOnline și Deviz360, se regăsesc norme de deviz și pentru celelalte sisteme Knauf: sisteme de placări ghene pentru instalații cu plăci din gips-carton, sisteme de placări mansarde, sisteme speciale Knauf de gips-carton pentru pereti, sistem pentru pardoseli uscate, etc.

Tariful mediu orar pentru manoperă a fost actualizat conform ultimelor informații furnizate de Institutul Național de Statistică al României  - Câștigul salarial mediu brut în luna martie 2019 - 3887 lei, obținându-se 23,14 lei/oră.

În luna Iunie a anului 2019 am adăugat în baza de date a programelor pentru devize 34 oferte de preturi de la furnizori.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.