Norme de deviz pentru sistemele SECURITY BUSINESS TEAM si pentru produsele IGNIROM - Octombrie 2019site_CE octombrie

  • Norma de deviz pentru ignifugarea și protecția fungică a suprafețelor din lemn cu dispersia apoasă Combat Total Protect - IGNIROM
  • Norme de deviz pentru sistemele de supraveghere video, alarmare, automatizari, videointerfonie și sisteme control acces - SECURITY BUSINESS TEAM
  • Actualizarea tarifului mediu orar pentru manoperă
  • Oferte de preturi de la 32 de furnizori de interes național
IGNIROM SRL execută lucrări de ignifugare lemn în baza autorizației I.G.S.U seria A numărul 5600/2016 , atât prin tratament de suprafață, cât și în profunzime folosind doar soluții certificate de CENTRUL NAȚIONAL PENTRU SECURITATEA LA INCENDIU ȘI PROTECȚIE CIVILĂ,  București.
Combat Total Protect – solutie ignifuga, este un produs pe baza de apa, saruri si silicati destinata utilizarii in constructii si nu numai, pentru protectia la foc si daunatori a materialelor lemnoase: lemn, osb, pal, mdf, pfl.
Combat Total Protect – solutie ignifuga, se aplică ușor, are un timp de uscare redus și o bună aderență la suprafețele din lemn. Solutia ignifuga are drept scop îngreunarea aprinderii, respectiv reducerea vitezei de ardere și de propagare a flăcărilor la suprafața materialelor lemnoase.

Norma de deviz se referă la ignifugarea și protecția fungică a suprafețelor din lemn cu dispersia apoasă Combat Total Protect - IGNIROM. Începând cu luna octombrie, în baza de date a programelor pentru devize, găsiți norma CN68+ dedicată acestui sistem.

SECURITY BUSINESS TEAM este o echipa formată din consultanți de securitate cu o experiență de peste 10 ani, atât în concepte de securitate cât și în instalarea efectivă a peste 800 de sisteme în ultimii 5 ani. Serviciile furnizate sunt atât de consultanță tehnică de securitate cât și de comercializare și instalare a echipamentelor tehnice de securitate (Alarme și sisteme de supraveghere video)
 Normele de deviz SECURITY BUSINESS TEAM acoperă toate aceste sisteme si sunt disponibile in programele noastre pentru devize. Codurile acestor norme sunt: ES18+ - ES23+, EN28+-EN31+, EP01+, EP02+, ET11+ - ET13+.

Tariful mediu orar pentru manoperă a fost actualizat conform ultimelor informații furnizate de Institutul Național de Statistică al României  - Câștigul salarial mediu brut în luna iulie 2019 - 4069 lei, obținându-se 24,22 lei/oră.

Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 32 de furnizori incluse luna aceasta în baza de date. În total, găsiți în programul pentru devize liste de preturi de la peste 474  furnizori de interes național.
Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!