Norme de deviz pentru produsele  - Wise Pavaje si EarthZyme – Sistem Construct 2007site_CE_decembrie_2019_copy1

În ultima lună a anului 2019 am pregătit noi norme de deviz și oferte de la furnizori care să vă sprijine în estimarea costului lucrărilor dumneavoastră: 
  • Normă de deviz pentru stabilizarea ecologică a drumurilor folosind produsul EarthZyme – Sistem Construct 2007
  • Norme de deviz pentru produsele  - Wise Pavaje (pavaje, borduri, rigole, capace)
  • Oferte de preturi de la 28 de furnizori de interes național

Societatea SISTEM CONSTRUCT 2007 SRL, a fost înfiinţată în luna mai – 2007, din necesitatea de a implementa în România tehnologiile neconvenţionale în domeniul construcţiilor şi reabilitării drumurilor de pământ, controlul poluării apelor şi al poluării cu praf, introducerii pe piaţă de noi materiale de construcţii ecologice şi în domeniul agricol, toate fără impact asupra mediului şi la preţuri decente.
“EartZyme” este o enzimă de stabilizare a solului în vederea obținerii unui drum rutier circulabil pentru orice tip de autovehicule, cu o garanție de 3 ani. Pentru drumurile stabilizate cu Earthzyme și acoperite cu asfalt garanția este de 10 ani. Enzima a fost creată în urmă cu 15 ani și de atunci este folosită în ţări din întreaga lume (Canada, SUA, China, Brazilia, India și Indonezia, dar şi în Europa), fiind recunoscută ca fiind cea mai adecvată soluție pentru astfel de drumuri și totodata una care protejează mediul înconjurător. Codul acestei norme este: TSJ01+.

Compania WISE, a fost fondată în anul 1994 la Râmnicu Vâlcea. A început producția de prefabricate de beton în anul 1998, la început cu țigle de beton și peste doi ani cu pavaje. În scurt timp a devenit un jucător important pe piața pavajelor din România acoperind ca arie de distribuție întreaga țară.
Acum produc o gamă largă de produse, în 23 de forme diferite și 16 culori, modele foarte la modă în zilele noastre cum ar fi mixul de culori mediteranean maro-gălbui, crem-portocaliu, roșu antic sau teracot.
Normele de deviz se referă la sistemele de pavaje WISE pentru zone pietonale, pentru zone cu trafic intens, borduri WISE pentru zone carosabile, zone pietonale, amenajari spatii verzi, rigole WISE și capace WiSE din beton (nearmat/ armat). Codurile acestor norme sunt: DE09+, DE10+, DE11+, DE12+,DE13+, AcE2 18+, AcE2 19+.
Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 28 de furnizori incluse luna aceasta în baza de date. În total, găsiți în programul pentru devize liste de preturi de la peste 507 furnizori de interes național.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!