Norme noi de deviz pentru produsele SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - Februarie 2020Noutati_CE_februarie_2020_site

Saint-Gobain WEBER, lider mondial în producţia de mortare, prezent în 64 de ţări, oferă soluţii atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări:  
 • Soluţii pentru sisteme de termizolaţii şi tencuieli decorative
 • Soluţii pentru placări ceramice - gresie, faianţă, piatră naturală şi marmură
 • Soluţii pentru egalizarea pardoselilor
 • Soluţii pentru zidire şi tencuire
 • Soluţii pentru finisarea pereţilor
 • Sisteme pentru hidroizolaţii
Saint-Gobain ISOVER creează soluții eficiente de izolare termică și acustică, destinate construcțiilor eficiente energetic, pentru a oferi confort și siguranță utilizatorilor săi și pentru a contribui la protejarea mediului înconjurator: vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică, sistemul inteligent VARIO® pentru controlul umidității, accesorii, dar şi izolații tehnice şi industriale.

Servicii ISOVER:
 • Soluții tehnice: oferă o gamă completă de materiale izolante: sisteme, accesorii și servicii pentru a îndeplini în mod optim nevoile clienților.
 • Eficiența energetică: Dezvoltă și oferă soluții eficiente pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și pentru micșorarea facturilor de energie.
 • Construcții durabile: Oferă soluții sigure, cu un impact limitat asupra mediului. Lucrează permanent la calitatea soluțiilor pentru a oferi confort și bunăstare.
Normele de deviz Saint-Gobain Weber  și Saint-Gobain ISOVER, incluse luna aceasta în baza de date, întregesc sistemele de izolare termică din catalogul „Tehnologii Noi”.
Aveți acum instrumente pentru estimarea costului lucrărilor dumneavoastră folosind:
 • Sistemul de izolație termică cu vată minerală bazaltică - webertherm prestige,
 • Sistemul de izolație termică cu polistiren expandat - webertherm classic,
 • Sistemul de izolație termică cu polistiren expandat - webertherm mineral
 • Sistemul de izolație termică - Mansarda perfectă.
Codurile acestor norme sunt: IZF 159+, IZF 160+, IZF 161+, IZF 162+.

Observație:

În aceeași colecție găsiți și restul normelor Saint-Gobain ISOVER : IZF 146+, IZF 147+, IZF 148+, IZF 149+, IZF 150+, IZF 151+, IZF 152+, IZF 153+.
 Gamele ISOVER, Rigips și Weber fac parte din portofoliul de produse și soluții Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului durabil şi al construcţiilor. 

În programele de devize Softmagazin găsiți și norme pentru produsele Saint-Gobain Rigips având codificarea CQ (Construcții din gips carton).

Tariful mediu orar pentru manoperă a fost actualizat conform ultimelor informații furnizate de Institutul Național de Statistică al României  - Câștigul salarial mediu brut în luna noiembrie 2019 - 4057 lei, obținându-se 24,15 lei/oră.
Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 29 de furnizori incluse luna aceasta în baza de date. În total, găsiți în programul pentru devize liste de preturi de la peste 529 furnizori de interes național.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!