Norme de deviz pentru repararea drumurilor, respectiv pentru gabioane si saltele de gabioane - Martie 2020site_noutati

  • Norme de deviz pentru lucrări de remediere a îmbrăcăminților asfaltice bituminoase folosind Tehnologia IR (infrarosu)
  • Norme de deviz pentru gabioane și saltele de gabioane MACCAFERRI
  • Oferte de prețuri actuale de la 45 furnizori de interes național
Norme de deviz pentru lucrări de remediere a îmbrăcăminților asfaltice bituminoase folosind Tehnologia IR (infrarosu)
Partenerii nostri de la Calorset SRL au elaborat un indicator de norme de deviz pentru Tehnologia IR (infrarosu) care vă este pus la dispoziție în baza de date a programelor WinDoc Deviz, Devizonline și Deviz360.
Tehnologia IR (infrarosu), Oportunități și metode de implementare


Repararea îmbrăcăminților bituminoase degradate utlizând Tehnologia IR (infrarosu) este clasificată în 4 categorii în funcție de tipul defectelor:
1. pelada, gropi, rupturi de margine, tasări locale cu diferite tipuri de mixturi asfaltice (livrată la cald, depozitabilă și recliclată)
2. văluriri și refulări, fisuri și crăpături multiple pe direcții diferite, faianțări cu diferite tipuri de mixturi asfaltice (livrată la cald, depozitabilă și recliclată)
3. suprafețe încrețite, fisuri și crăpături unidirecționale, multiple făgașe longitudinale cu diferite tipuri de mixturi asfaltice (livrată la cald, depozitabilă și recliclată)
4. praguri (dâmburi), fisuri şi crăpături transversale, fisuri și crăpături longitudinale.

Normele de deviz sunt încadrate în colecția ”Tehnologii noi” - indicatorul ”D - Drumuri” și se pot identifica folosind următoarele coduri: DI_IR01+, DI_IR02+, DI_IR03+, DI_IR05+DI_IR06+, DI_IR07+, DI_IR08+, DI_IR10+, DI_IR11+, DI_IR12+, DI_IR13+.
Norme de deviz pentru gabioane și saltele de gabioane MACCAFERRI
De aproape 140 de ani, Maccaferri a furnizat soluții inovatoare pentru industriile de construcții, minerit și geotehnice. Renumită ca lider mondial în structurile de gabioane, și-au diversificat semnificativ activitatea în ultimii 20 de ani iar acum oferă soluții de inginerie inclusiv structuri de sol armat, protecție de coastă, stabilizarea solului, depozite de deșeuri, atenuarea riscurilor naturale și lucrări de control al râului.
  • Coșurile de gabioane sunt realizate din sârmă de oțel de înaltă calitate, care sunt solid galvanizate pentru a oferi protecție anticorozivă pe termen lung. Un strat polimeric protector suplimentar se aplică și pentru gabioanele ce urmează a fi utilizate în medii mai agresive sau în cazul în care este necesară o durată de viață mai lungă a proiectului.
Normele de deviz sunt încadrate în colecția ”Tehnologii noi” - indicatorul ”TS - Terasamente” și se pot identifica folosind următoarele coduri: TSF01+, TSF02+, TSF03+,TSF04+.

Folosește listele de prețuri actualizate de la cei 45 de furnizori incluse luna aceasta în baza de date.

Noutățile prezentate în acest buletin, normele de deviz și ofertele de prețuri actuale, sunt disponibile în programele pentru devize:

WinDoc Deviz
Devizonline.ro
Deviz 360

Dacă doriți să actualizați baza de date a WinDoc Deviz, abonamentul Devizonline sau Deviz 360, consultați oferta specială și completați formularul de comandă sau contactați reprezentantul dumneavoastră.
Consultați oferta specială!