Noutati programe devize Mai 2022Noutăți programe devize Mai 2022

Liste de resurse proprii
Ai posibilitatea să creezi ușor liste de resurse proprii cu materiale din oferte de la furnizori și să le adaugi direct în deviz sau în rețeta unui articol.

Listele de resurse neexplicitate sunt folosite în articolele de deviz. Atunci când adaugi un articolul în deviz, dacă acesta conține o lista de resurse neexplicitată, ți se cere automat să o explicitezi. Exemplu: dacă adaugi în deviz articolul Turnare beton, acest articol conține o listă de resurse neexplicitată numită Betoane preparate. La momentul adăugării articolului în deviz ți se va cere să explicitezi lista de resurse, să alegi tipul de beton pe care îl vei folosi pentru lucrarea respectivă.

Consultă ghidul de utilizare pentru mai multe detalii.

Detalii oferte de materiale

Ai posibilitatea să consulți oferte de materiale de la furnizori de interes național pentru materialele sau utilajele din deviz, să citești informații despre produs și să accesezi pagina produsului direct la furnizor.

Detalii oferte materiale

Inovații la programele de devize

Urmărește un video cu alte 20 inovații pe care le-am adus la programele de devize Deviz 360 și Windoc Deviz 6. Inovații la Deviz 360

Dacă utilizezi Devizonline, poți face trecere gratuit la Deviz 360 și importa complet baza ta de date în câteva minute. Vezi aici care sunt pașii.

Dacă utilizezi Windoc Deviz 5, poți face trecere gratuit la Windoc Deviz 6 și importa complet baza ta de date în câteva minute. Vezi aici care sunt pașii.