Deviz AR - aplicație de mobil pentru devize construcții și instalații

Deiz 360
WinDocDeviz
Deviz AR
App Store
Google Play

Ghid de utillizare și lecții video Deviz AR


 • Poti descarca aplicatia Deviz AR pe telefonul tau mobil din Google Play sau App Store și utiliza în paralel cu Deviz 360 folosind acelasi utilizator sau parola pentru a vizualiza si modifca investitiile tale sau ca si aplicatie de sine statatoare pentru a crea devize simple.

  1. Cum adaugi clientul?

  Apasă butonul + din dreapta jos a ecranului, introdu numele clientului, de exemplu John Smith, și apasă butonul Salvare.

  2. Cum adaugi poriectul?

  In secțiunea proiecte, apasă butonul +, introdu denumirea proiectului, de exemplu rețea Alimentare apă și canalizare și apasă butonul Salvare.

  3. Cum adaugi articole de deviz?

  Poți căuta articole după denumire sau simbol. Programul are acces la o baza de date cu peste 100.000 de de  norme de deviz pentru lucrări de construcții și instalații.

  Apasă butonul + din partea dreaptă, jos a ecranului și introdu criteriul de căutare, de exemplu Sapatura manuala. Alege articolul potrivit, introdu cantitatea, de exemplu 2 mc si apasă butonul Adaugare.

  Apasă din nou butonul + din partea dreaptă, jos a ecranului și introdu criteriul de căutare, de exemplu Camin Valrom. Alege articolul potrivit, introdu cantitatea, 1,  Alege din lista de resurse neexplicitate si apasă butonul Alegere.

  Apasă din nou butonul + din partea dreaptă, jos a ecranului și introdu criteriul de căutare, de exemplu simbolul articolului CA01A+ Alege articolul potrivit, introdu cantitatea, de exemplu 2 mc și apasă butonul Adaugă.

  4. Cum modifici articole de deviz?

  Dacă dorești să modifici articolul adăugat, selectează articolul, apasă click, modifică denumirea, costul materialelor, manoperei, utilajului sau transportului, cantitatea și apasă butonul Salvare.

  5. Cum poti masura si calcula cantitati?

  Dacă doresti sa preiei cantități pe teren, folosind functia de Realitate Augumentata de pe telefonul tău mobil, selectează articolul pentru care doresti sa preiei cantitatea, apasă click pentru editare, apasa butonul de preluare cantitate din dreapta casetei Cantitate si foloseste functia de Masurare a telefonului pentru a face masuratorile necesare. Editeaza formula rezultata daca este nevoie si apasa butonul Salvare.

  6. Cum poți șterge artiole?

  Dacă dorești să ștergi un articol introdus, trage articolul spre stanga și confirmă stergerea.

  7. Cum poți modifica detaliile despre proiect?

  Apasă butonul Editare proiect din dreapta sus a ecranului, modifica informațiile despre proiect, exemplu recapitulatia devizului, Profit 8% si Indirecte 12% si apasa Salvare

  8. Cum poți trimite oferta clienților tăi?

  Programul permite să trimiți oferta în format PDF. Apasă butonul PDf din drepta sus, alege  formularul C1 Centralizatorul investiției sau Formularul F3 Lista cu cantități de lucrări. Apasa butonul Trimite raport, alege programul prin care vrei sa trimiti, de exemplu WhatsApp, persoana cui vrei sa trimiti si apasa butonul Send.